Productomschrijving
Hoe wordt deze wijn gemaakt?
De druiven worden geperst en met de schillen en vervolgens 6 uur gemacereerd, waarna de schillen van het sap worden gescheiden en geselecteerde gisten worden toegevoegd. De fermentatie wordt uitgevoerd in roestvrijstalen vaten bij een temperatuur van ongeveer 14 tot 16 ° C gedurende een periode van 8 tot 10 dagen. De wijn wordt vervolgens een paar maanden in roestvrij staal opgeslagen voordat ze wordt gebotteld. Dit is een fruitige wijn met een lichte minerale afwerking. Zacht en rond in de mond met een lichte minerale aanhoudende afdronk.
Gerelateerde producten
Bekijk hier al onze categorieën
Recent door u bekeken
Antiche Terre Venete
Vinai Italiani Pinot Grigio
€9,95
Gildo
Gildo Chardonnay
€11,95
Rossello Vini
Rossello Langhe Sauvignon
€14,95
Tenuta Barbon
Chardonnay IGT Trevenezie
€9,95
Rossello Vini
Rossello Nebbiolo D'Alba
€14,95