Productomschrijving
Hoe wordt deze wijn gemaakt?
De druiven worden geperst en rusten een korte periode op de schillen bij een gecontroleerde temperatuur De maceratie wordt uitgevoerd in roestvrijstalen vaten bij een temperatuur van ongeveer 28-30 ° C gedurende een periode van 10 tot 12 dagen. De wijn rijpt nog 4 maanden in vaten voordat deze wordt gebotteld. Na de botteling rijpt de wijn nog 2 maanden in de fles.
Deze wijn smaakt goed in combinatie met: gebraden vlees, zowel wit als rood vlees, wild en oude kazen.
Gerelateerde producten
Bekijk hier al onze categorieën
Recent door u bekeken
Tenuta Barbon
Carmenère IGT Marca Trevigiana
€10,95
Antiche Terre Venete
Vinai Italiani Pinot Grigio
€9,95
Gildo
Gildo Chardonnay
€11,95
Rossello Vini
Rossello Langhe Sauvignon
€14,95
Tenuta Barbon
Chardonnay IGT Trevenezie
€9,95